Bilconcept

En trygg bilhandel
Nettside

"Henstikten vår er å gjøre salget av din bil lettere."

Bilconcept AS består av selgere med god erfaring innen bilsalg. Her ligger det mange år med bilsalg og annen salgserfaring i bakgrunn. I tillegg har Bilconcept AS kompetanse med bakgrunn i mekaniker utdannelse, noe som gjør det enkelt for oss å vurdere eventuelle feil på din bil, som skulle oppstå underveis.

Trygghet er stikkordet her hos oss, og tillit skapes gjennom god og presis kommunikasjon!

Oppgave

Bilconcept AS var på utkikk etter en stilren og moderne nettside for deres kunder. For Bilconcept er det viktig at det skal være enkelt for kundene å kunne ta kontakt og forstå seg på tjenestene. Dermed er brukervennlighet og oversikt meget viktig.

Fremgangsmåte

Bilconcept AS tok kontakt med oss, og et møte ble ordnet fortløpende. Vi startet med å gå gjennom deres behov, og samtidig kartlegge bedriften og hvilke tjenester de tilbyr. Vi ble bedre kjent og lagde tydelige og målrettede mål for tiden som skulle komme. Etter første utkast ble Bilconcept AS veldig fornøyde med resultatet, og det var deretter meget få endringer som måtte til for at siden skulle ferdigstilles.

Vi satte opp alle sidene og ordnet bilder til nettsiden, tekst ordnet Bilconcept AS selv. Resultatet ble en brukervennlig og oversiktlig nettside som skal gjøre det lett for kundene å få solgt bilen sin lettere til en god pris.