Børsklubben UiS

Studentorganisasjon ved UiS

"Den sosiale arena for finansinteresserte ved UiS"

Børsklubben UiS er en studentorganisasjon for børs- og finansinteresserte på universitetet i Stavanger. Organisasjonen skal jobbe for å fremme interesser rundt børs og finans, samt skape et godt fellesskap blant de involverte medlemmer. Børsklubben UiS jobber aktivt for å skape engasjement, og å gjøre det lettere for «den vanlige student» å se mulighetene i markedene. For å klare dette vil Børsklubben UiS holde basis-kurs om aksjemarkedet i samarbeid med næringslivet. I tillegg har de opprettet et eget investeringsselskap som fremmer “learing by doing”.

Oppgave

Børsklubben UiS ønsket en ny og oppfriskende nettside som var fremtidsrettet samt brukervennlig. Ettersom Børsklubben UiS er en studentorganisasjon ved UiS som har som hovedmål å fremme interesse for finans vil det altså være meget mye informasjon og data på nettsiden. Dermed er brukervennlighet og oversikt meget viktig. I tillegg til dette ønsket Børsklubben UiS digital markedsføring på utvalgte sosiale medier etter konsultasjon med oss.

Fremgangsmåte

Vi ble kontaktet av Børsklubben UiS og ordnet et møte fortløpende. Vi startet med å gå gjennom deres behov, og samtidig kartlegge studentorganisasjonen og hva som innebærer i den. Vi ble bedre kjent og lagde tydelige og målrettede mål for tiden som skulle komme. Etter første utkast ble Børsklubben UiS veldig fornøyde med resultatet, og det var deretter meget få endringer som måtte til for at siden skulle ferdigstilles.

Vi satte opp alle sidene og ordnet bilder til nettsiden, i tillegg til dette ordnet vi også mesteparten av teksten selv med god samarbeid fra styret i Børsklubben UiS. Resultatet ble en brukervennlig og oversiktlig nettside som skal gjøre det lett for studenter å finne informasjon om finans og aksjemarkedet.

Vi driver oss utvalgte sosiale medier, som Facebook og Instagram til Børsklubben UiS. På denne måten blir studentorganisasjonen mer synlig blant studentene ved UiS.