Din Leverandør AS

Russens totalleverandør

"Vi ordner alt det russen trenger.."

DinLeverandør AS er en bedrift som leverer alt det russen trenger for å ha en kjekk og trivelig russefeiring. Det DinLeverandør leverer er utradisjonelle produkter og varer, som russen lett kan selge videre. I tillegg til det er også DinLeverandør med og arrangerer alt fra russekro til russefester.

 

Oppgave

DinLeverandør AS ønsket nettside med nettbutikk for å kunne fremvise og selge deres unike produkter til russen. Siden DinLeverandør selger alt gjennom nett, er det viktige at nettsiden skal være profesjonell, fremtidsrettet og brukervennlig med et godt snev av lekenhet – som gjør alt lett for kunden å finne fram.

Fremgangsmåte

Vårt samarbeid med DinLeverandør AS startet først med et møte hvor vi ble bedre kjent med hva bedriften gjør på og hvlke produkter og varer dem selger. Vi fant deretter ut hvilke behov og ønsker DinLeverandør ønsket og kom videre med forslag til siden deres. Etter et første utkast ble vi begge meget fornøyde med resultatet som kom ut av samarbeidet.

Vi satte opp alle sidene, ordnet bilder til nettsiden og ordnet tekst. Resultatet ble en brukervennlig nettside som skal gjøre det lett for kunder å handle gjennom deres nettbutikk.