Ennox Technology

Clean Solution
Nettside og SEO

"Clean-tech solution for transforming oil-waste into resources."

“Ennox Technology is a Norwegian based clean tech company that has developed a novel and game changing processing unit for recovering oil from drill cuttings, oil contaminated soil and other oily solids in a more effective and economical manner, and with significantly less environmental impact than current technologies in the market.”

Ennox Technology løser et stort miljøproblem i oljebransjen. Alt onshore.

Oppgave

Ennox Technolgy AS var på utkikk etter en stilren og moderne nettside for deres kunder. For Ennox var det viktig at det skal være enkelt for kundene å kunne ta kontakt og forstå seg på tjenestene dem tilbyr. Med kunder fra Asia, Tyskland og m.m. er det viktig at nettsiden viser frem nøkkelinformasjonen om selskapet og deres løsninger.

Fremgangsmåte

Vi startet det hele med å høre gjennom visjonen til kunden. Vi gikk gjennom hvordan vi kunne løse siden på den best mulige måten og fremdeles beholde visjonen i sentrum.

Etter første utkastet ble ferdig, var Ennox Technology meget fornøyde med resultatet og det krevde meget lite arbeid etter det for å ferdigstille siden. Resultatet ble en brukervennlig og unik nettside med gode trekk av hva fremtidens design har å vente.