Kiropraktor Andersen AS

Kiropraktor på Orstad

"Vi finner ut av det sammen"

Hos Kiropraktor Andersen på Orstad skal du være trygg på at du får en personlig og effektiv oppfølging. Kiropraktor Andersen har stor fokus på god service samt god kommunikasjon med pasienten. Dermed var det tid for at nettsiden skulle bedre reflektere positiv utvikling samt bedre brukervennlighet som samsvarer med den gode servicen en får hos Kiropraktor Andersen.

Oppgave

Kiropraktor Andersen ønsket en nettside og logo som skiller seg ut med spreke farger, og samtidig skal representere hvem og hva Kiropraktor Andersen gjør på. Når det gjelder nettsiden ønsket Kiropraktor Andersen at vi i Nordic Web skulle lage og sette opp såkalt “boxed”-layout. Det var viktig for Kiropraktor Andersen at siden var fremtidsrettet og brukervennlig, heldigvis er dette noe av det som står i sentrum i våre prosjekter.

Fremgangsmåte

Det første steget som ble gjort mot samarbeidet mellom oss i Nordic Web og Kiropraktor Andersen AS var å finne hvilke preferanser kunden hadde. Vi ble bedre kjent med Kiropraktor Andersen og fikk forklart om hva som er i fokus for deres arbeid. Ut i fra dette fikk vi et meget bra utgangspunkt for hvilken stil nettsiden skulle ha. Etter et første utkast og med litt frem og tilbake ble vi begge fornøyde med resultatet som kom ut av samarbeidet. I tillegg til dette designet vi også logo til Kiropraktor Andersen og foreslo flere ulike design som kunden kjapt bestemte seg over.

Vi satte opp alle sidene og ordnet bilder til nettsiden, og kunden kom selv med tekst. Resultatet ble en brukervennlig nettside som skal gjøre det lett for gjeldende og potensielle kunder å bestille time gjennom siden.