Maritime Apartments AS

Leiemuligheter sentralt i Stavanger

"... Your home away from home in Stavanger"

Maritime Apartments AS tilbyr leiemuligheter sentralt i Stavanger. Enten for deg som skal leie for kort periode eller for lengre perioder. Martime Apartments tilbyr leiligheter som er et ideelt alternativ til hotell.

Oppgave

Da Maritime Apartments kom til oss ønsket de en nettside som skulle enkelt vise frem leilighetene som leies. Det skulle være enkelt å se hvilke som var ledige, og hvilke som var opptatt. Med det var det også viktig at det skulle enkelt være mulig å leie. Ettersom leilighetene er lokalisert sentralt i Stavanger, var det dermed viktig at det kom tydelig frem i nettsiden det maritime temaet som også gjenspeiler bedriften og deres leieobjekter.

Fremgangsmåte

Vi startet det hele med å høre gjennom visjonen til kunden. Vi gikk gjennom hvordan vi kunne løse siden på den best mulige måten og fremdeles beholde visjonen i sentrum. Vi ble bedre kjent med kunden og fikk høre hvordan Maritime Apartments startet opp og hvordan bedriften var drevet.

Etter utkastet ble ferdig, var Maritime Apartments veldig fornøyde med resultatet og det krevde meget lite arbeid etter det for å ferdigstille siden. Resultatet ble en brukervennlig nettside som skal gjøre det lett for nye og gamle besøkende å leie leiligheter sentralt i Stavanger.