Om oss

For oss er det viktig at kunden føler seg sett og tatt vare på, derfor føler vi at det er viktig at kunden får vite hvem vi er.

Litt om Nordic Web sin filosofi

I en verden hvor alt blir digitalisert, er det viktig å kunne bidra i denne prosessen. Fysiske butikker blir om til nettbutikker, og serviceyrker profilerer og formidler sin kunnskap gjennom hjemmesider og digital markedsføring.

 

Vi ønsker å gjøre det enkelt for kundene, og tilbyr derfor det meste av nettbaserte løsninger på ett sted. Hjemmeside eller logo? Digital markedsføring og visittkort? – Nordic Web hjelper deg.

  • 2016Oppstart
  • 2017Stiftelse
  • 2018Ekspansjon
  • 20xxVisjon

Vi er en liten bedrift med store ambisjoner

Det tar tid å lære seg noe nytt, og enda lengre tid for å føle seg sikker i arbeidet. Tidlig i 2016 begynte vi med idèen om å kunne tilby nordiske kunder det vi tilbyr i dag, men først ville vi være sikre på at vi kunne levere det vi lovet.

I 2017 ble det til at Nordic Web ble stiftet, og til tross for at idèen enda var i startfasen, var den nå påbegynt.

Det å være selvlært krever disiplin, men det å ha en genuin interesse for arbeidet hjelper veldig på. Etter utrolig mange kurs på Skillshare og Lynda, videoer på YouTube og lange innlegg på forum, samt mye prøving og feiling, føler vi endelig at vi har fått det til.

I dag er vi lokalisert i Stavanger, og hadde nylig hovedkontor i iPark. Vi er stolte av å kunne si at Nordic Web kan tilby sine kunder nettsider, nettbutikker, logo, digital markedsføring og trykk.