ØSF

Linjeorgansiasjon for økonomistudenter ved UiS

"Vi er her for økonomistudentene"

ØSF, eller Økonomistudentenes Forening er en studentorganisasjon ved Universitetet i Stavanger. De er til for å skape samhold og engasjement blant studenter på campus og være stemmen til alle økonomistudenter på bachelornivå.

Oppgave

ØSF, Økonomistudentenes forening, ønsket en ny nettside for å lettere fremvise hva de gjør på og hvilke arrangementer økonomistudentene ved UiS kan forvente i fremtiden. Den gamle nettsiden til ØSF var rotete og utdatert, dermed var det på tide med en ny nettside. I tillegg til dette ønsket også ØSF digital markedsføring av oss i Nordic Web.

Fremgangsmåte

Vi startet prosjektet med et møte om hva de ønsket siden skulle inneholde og vise utad. Vi gikk gjennom hva ØSF er og hva de gjør på, vi ble bedre kjent og la fram et detaljert kart. Ettersom ØSF er en linjeorganisasjon for økonomistudentene ved UiS, skal siden være enkel og oversiktlig. Det var viktig at studenter enkelt kan se hvilke arrangementer som skjer videre og hva de kan forvente av disse.

Vi satte opp alle sidene og ordnet tekst til nettsiden. Resultatet ble en brukervennlig nettside som skal gjøre det lett for studenter å følge med på hva ØSF skal gjøre videre og hvilke arrangementer de skal holde.

Vi driver oss utvalgte sosiale medier, som Facebook og Instagram til ØSF. På denne måten blir linjeorganisasjonen mer synlig blant studentene ved UiS.