Storøynå Fritidsboliger

Fritidsboliger på Storøynå
Nettside

"Hytter som passer deg"

Storøynå Fritidsboliger AS tilbyr moderne og stilrene fritdsboliger. Fritidsboligene er nøkkelklare etter 6 mnd, og er lokalisert kun 40 min fra Sauda Skisenter. Med fritidsbolig på Storøynå kan du oppleve rike naturopplevelser ved sjø, i skog og fjell i både sommer og vinter.

Oppgave

Storøynå Fritidsboliger AS ønsket en moderne, stilfull og brukervennlig nettside som skulle fremvise fritidsboligene som de selger. Kunden hadde en meget generell ide om hvordan de ønsket siden skulle være. Med salg av boliger og fritidsboliger er det viktig å kunne komme i kontakt med riktig person, og det har vi sørget for samt stilfult design med brukervennlighet som topper skalaen.

Fremgangsmåte

Vi startet prosjektet med et møte med kunden. På møtet ble vi bedre kjent med Storøynå Fritidsboliger og hvordan de driver bedriften sin. Vi snakket om deres ønsker for siden og så gjennom visjonen og hvilke aspekter som bør være med. Den forrige siden til kunden var meget rotete med mye unødvendig tekst og bilder. Ut i fra møtet med Storøynå Fritidsboliger fikk vi mye bra informasjon å jobbe videre med og som vi skulle få til realitet. 1,5 uke senere kom vi med et første utkast. Kunden var meget fornøyd med dette, og ønsket meget få endringer. Vi ordnet dette og ferdigstilte videre siden.

Vi satte opp alle sidene og ordnet tekst til nettsiden, kunden kom selv med bilder og video som var ønsket på nettsiden. Resultatet ble en brukervennlig nettside som skal gjøre det lett for nye potensielle kjøpere å kunne se fritidsboligene og lett kontakte den rette personen.