ThrustMe

Bring new life to the waters
Nettside, Nettbutikk og SEO

"Get ahead and cruise"

ThrustMe AS er en grunderbedrift som utvikler innovative elektriske produkter som blant annet The Thrustpack og The Cruiser. Det er morsomme og spreke produkter som tøyer grensene med en gjeng bak dem som tøyer grensene enda mer enn det igjen.

 

Oppgave

ThrustMe AS ønsket nettside med nettbutikk for å kunne fremvise og selge deres innovative produkter. Ettersom ThrustMe AS er så kreative i det de gjør og måten de utvikler produktene på var det kun en løsning: Nettsiden skal være profesjonell, fremtidsrettet og brukervennlig med et godt snev av lekenhet.

Fremgangsmåte

Samarbeidet vårt med ThrustMe AS startet først med et møte hvor vi ble bedre kjent med hva bedriften gjør på og hvordan de har utviklet og utvikler produktene sine. Vi fant deretter ut hvilke behov og ønsker ThrustMe teamet ønsket og kom videre med forslag til siden deres. Etter et første utkast ble vi begge fornøyde med resultatet som kom ut av samarbeidet.

Vi satte opp alle sidene, ordnet bilder til nettsiden og ordnet tekst. Resultatet ble en brukervennlig nettside som skal gjøre det lett for kunder å handle produktene deres.