VisitPulpit

Home of the pulpit rock

"Making your stay in Stavanger exclusive and personal.."

VisitPulpit offer high-end concierge services in Stavanger, Norway. Our mission is to make sure that you spend as little energy as possible on practicalities when in Stavanger. Through our local knowledge and vast network of contacts we will do our utmost to meet your needs and make sure that your experience in Stavanger is as luxurious and seamless as possible.

Oppgave

Da VisitPulpit kom til oss ønsket de en simpel, stilren og oversiktlig side. Det skulle være enkelt å se hvilke tjenester de tilbyr og hva de kan gjøre for kundene. Ettersom VisitPulpit tilbyr en rekke tjenester for besøkende og turister i Stavanger, er det viktig å fremstille disse på en god og oversiktlig måte.

Fremgangsmåte

Vi startet det hele med å høre gjennom visjonen til kunden. Vi gikk gjennom hvordan vi kunne løse siden på den best mulige måten og fremdeles beholde visjonen i sentrum. Denne kunden er en tidligere kunde av oss, og det va dermed kjekt å kunne snakke med kunden og få både en oppdatering med den andre bedriften også.

Etter utkastet ble ferdig, var VisitPulpit veldig fornøyde med resultatet og det krevde meget lite arbeid etter det for å ferdigstille siden. Resultatet ble en brukervennlig og unik nettside med gode trekk av hva fremtidens design har å vente.