West Capital

Diversified investments for great returns.
Nettside, Logo og SEO

"Cash Flow Is King"

“Generating consistent cash flow without experience can result in catastrophic results. We respect people, but also their hard earned cash. Therefore we have created a high profile portfolio for good investments and we are continously enriching the portfolio with new, revolutionizing and even some up and coming companies that create a better tomorrow.”

West Capital arbeider hovedsaklig med nyvinnende selskaper, og hjelper dem med “funding” og investorer.

Oppgave

West Capital ønsket en moderne, stilfull og brukervennlig nettside som skal kunne brukes til nye og eksisterende kunder hos West Capital. Kunden hadde en meget generell ide om hvordan de ønsket siden skulle være. Med å hente nye investorer og skaffe funding til nyevinnende og revolusjonerende prosjekter er det viktig å kunne komme i kontakt med riktig person, og det har vi sørget for samt et stilfult og profesjonelt design med brukervennlighet som topper skalaen.

Fremgangsmåte

Det første steget som ble gjort mot samarbeidet mellom oss i Nordic Web og West Capital var å finne hvilke preferanser kunden hadde. Vi ble bedre kjent med West Capital og fikk forklart om hva som er i fokus for deres arbeid. Ut i fra dette fikk vi et meget bra utgangspunkt for hvilken stil nettsiden skulle ha. Etter et første utkast ble vi begge meget fornøyde med resultatet som kom ut av samarbeidet. I tillegg til dette designet vi også logo til West Capital.

Resultatet ble en brukervennlig og profesjonell nettside og logo som skal gjøre det lett for gjeldende og potensielle kunder å komme i kontakt med West Capital.